Explorați cele mai populare anime din 2020 pe Crunchyroll din întreaga lume!
05-02-2021 1280
Timp de citire: 1 min.

Explorați cele mai populare anime din 2020 pe Crunchyroll din întreaga lume!

Crunchyroll împărtășește tendințele de vizionare a anime-urilor pentru 2020 de la țară la țară

Crunchyroll împărtășește o serie de infografice evidențiind tendințele de vizionare anime a utilizatorilor din peste 200 de țări și teritorii. Aceste diagrame reprezintă vizionările anime simulcast în cursul anului 2020 a peste 3 milioane de utilizatori premium ai Crunchyroll.

Cele mai populare titluri sunt:

Cel mai bun anime din 2020 al Antarcticii a fost The God of High School.

Proeminența  ‘’JUJUTSU KAISEN’’ în cele mai populate țări din lume este cu atât mai impresionantă cu cât considerăm că titlul a început să fie difuzat abia în octombrie - alte serii au fost difuzate mai devreme și au avut mai multe oportunități pentru ca fanii să le găsească sau, de exemplu, Black Clover și BORUTO, au fost difuzate întregul an. 

Crunchyroll este cel mai popular brand de anime din lume, cu peste 90 de milioane de utilizatori înregistrați și 3 milioane de abonați în peste 200 de țări și teritorii.

În timp ce aceste serii par a fi îndrăgite de fanii din întreaga lume, va ajunge vreunul în buletinul de vot pentru viitoarele premii Anime, care onorează cel mai bun și mai strălucitor an din animația japoneză? Fanii pot urmări pe 19 februare anunțarea câștigătorilor!  

...

...

...

...

...

...

 

 

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?