Crunchyroll Games lansează „Princess Connect! Re: Dive ” la nivel global
15-02-2021 1392
Timp de citire: 1 min.

Crunchyroll Games lansează „Princess Connect! Re: Dive ” la nivel global

Crunchyroll Games lansează „Princess Connect! Re: Dive ” la nivel global

 

...Crunchyroll Games, subdiviziunea interactivă a celui mai popular brand de anime din lume, anunță lansarea în engleză a popularului RPG anime pentru telefoane mobile,„ Princess Connect! Re: Dive ”, publicat în parteneriat cu Cygames, recunoscutul dezvoltator de titluri de succes pentru telefoane mobile; și Funplex, o companie de creare a jocurilor dezvoltate pentru platforma corporației GREE.

Istoria „Princess Connect! Re: Dive ” urmărește Eroinele pentru a purta bătălii în timp real în ținutul Astraea. Jucătorii vor colecta și consolida personaje cu diferite abilități și își vor aprofunda legăturile pentru a debloca conținutul exclusiv din poveste. Fanii au, de asemenea, șansa de a debloca personajul preferat Djeeta din RPG-ul fantastic „Granblue Fantasy”. 

 

Comunitatea globală de anime a anticipat cu nerăbdare lansarea, cu peste 800.000 despre înregistrări la nivel global de la momentul înregistrărilor prealabile pe 3 decembrie 2020. Toți jucătorii vor primi 1.000 de bijuterii pentru a sărbători lansarea jocului și încă 2.100 de bijuterii pentru depășirea a 500.000 pre înregistrați! Bijuteriile sunt moneda din joc și pot fi folosite pentru a debloca noi personaje și obiecte. 

„Princess Connect! Re: Dive ” colaborează cu Hololive Production, o agenție de talente pentru YouTuberi virtuali, pentru a aduce fanilor live stream-uri speciale ale jocului alături de Hololive EN! 

 

...

 

„Princess Connect! Re: Dive ” include și videoclipuri fascinante create de popularul romancier Akira ca scenarist principal, compozitorul Kohei Tanaka care a scris piesa tematică principală pentru„ Sakura Wars ”și WIT STUDIO, studioul de animație din spatele unor hituri precum„ Attack on Titan ”.  

„Princess Connect! Re: Dive ” este disponibil pentru descărcare pe dispozitivele iOS și Android . 

Jocul mobil va fi, de asemenea, partenerul principal al viitoarelor premii Anime, emisiunea live va fi difuzată vineri, 19 februarie. Episoadele anime „Princess Connect! Re: Dive” sunt disponibile acum pentru a fi vizionate pe Crunchyroll. 

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?