Crunchyroll anunță peste 30 de titluri pentru sezonul anime de iarnă 2021
22-01-2021 1246
Timp de citire: 4 min.

Crunchyroll anunță peste 30 de titluri pentru sezonul anime de iarnă 2021

Sezonul anime de toamnă este deja uitat, ceea ce înseamnă că toți fanii anime așteaptă cu nerăbdare următoarea etapă din această iarnă! Crunchyroll deține o selecție vastă de titluri, pentru a te ține ocupat în lunile reci și cu vânt care urmează! Iată ce ai putea să vezi pe streaming-ul Crunchyroll în această iarnă!

Mult așteptata difuzare simultană a serialelor pe Crunchyroll pentru sezonul de iarnă includ:

...

o   Dr. STONE - Senku și  Kingdom of Science se pregătesc pentru viitoarea luptă între Știință și Forță în Dr. STONE!

o   Re: ZERO - Începând viața într-o altă lume - Sezonul 2 (Cour 2) - După ce a aflat despre Death Loop și Witches of Sin, Subaru promite să o salveze pe Emilia și prietenii săi de la o altă nenorocire.

o   Deci sunt un păianjen, și ce dacă? - În acest serial Original Crunchyroll, o fată de liceu a fost reîncarnată  într-un păianjen și își folosește pozitivitatea pentru supraviețuire.

o   JUJUTSU KAISEN - Nu ratați episoadele noi ale JUJUTSU KAISEN, următorul hit Shonen Jump doar pe Crunchyroll!

o   Attack on Titan Final Season - Marele Sezon final al “Attack on Titan” continuă, pe măsură ce membrii cercetători află ce îi așteaptă pe mare. Această serie va continua in premiera cu noile episoade pe Crunchyroll în fiecare duminică la 12:45 pm Ora Pacificului.

o   Laid-Back Camp Sezonul 2 - Pregătește-te pentru un alt sezon de camping cu Nadeshiko, Rin și Clubul de activități în aer liber!

 

Cea mai recentă listă Crunchyroll pentru sezonul anime de iarnă include:

...

  • Anime AzurLane: Slow Ahead!

o   Dr. Ramune – Specialist în boli misterioase În această serie originală Crunchyroll, nu veți dori să ratați controlul medical cu Dr. Ramune, un specialist în boli misterioase care trăiesc în inimile oamenilor.

o   EX-ARM - În 2030, o femeie polițistă și partenerul ei android activează super-arma AI “EX-ARM” și află ce stă cu adevărat în spatele tehnologiei!

o   GIVEN The Movie - În continuare serialului TV, membrii formației Given trebuie să-și echilibreze sentimentele în relațiile actuale și trecute.

o   Heaven's Design Team – Urmăriți cei mai buni designeri din Departamentul de Proiectare a Animalelor din Rai în timp ce încearcă să-și încheie afacerea cu cel mai mare client: DUMNEZEU.

...

o   The Hidden Dungeon Only I Can Enter - Fiul unei familii nobile dar sărace găsește o temniță ascunsă care îi permite să-și îmbunătățească abilitățile...dar la ce preț!

o   The Quintessential Quintuplets 2 - Elevul de liceu Futaro Uesugi și Nakano Quintuplets își continuă studiile în Sezonul 2, cu dragoste și căsătorie pe linia orizontului!

o   That Time I Got Reincarnated as a Slime Sezonul 2 - Rimuru se întoarce pentru a-și proteja prietenii și Federația Jura Tempest în That Time I Got Reincarnated as a Slime Sezonul 2, în premieră pe 12 ianuarie pe Crunchyroll.

o   Tropical-Rouge Pretty Cure! - O nouă serie PreCure în exclusivitate pe Crunchyroll, iar acum este timpul să ajungi în tropice!

o   True Cooking Master Boy - Aventurile culinare ale lui Mao în China secolului al XIX-lea continuă cu amenințarea Societății Bucătarilor din Subterane care se apropie!

o   Umamusume Sezonul 2 - Pe urmele tale. Fii gata. HAI (urmăriți noul sezon al Umamusume: Pretty Derby)!

o   World Trigger S2 - Noi dușmani se apropie în timp ce agenții de la frontieră se pregătesc pentru lupta din cel de-al doilea sezon al World Trigger!

  • Yamishibai 8

 

Pe langa toate acestea se întorc și serialele favorite, inclusiv:

...

o   Anime Kapibarasan – Relaxeaza-te cu această serie adorabilă cu Kapibarasan și prietenii lor animale!

o   Black Clover - Asta și Black Bulls încep să descopere secretele din spatele diavolilor și blestemelor din regate!

o   BORUTO: NARUTO NEXT GENERATIONS - Boruto își continuă aventurile pentru a deveni într-un final ninja cu Echipa 7.

o   Case Closed - Shinichi Kudo, detectivul adolescent, rezolvă cazurile după ce a rămas capturat în corpul unui copil de zece ani.

o   Digimon Adventure: - O nouă aventură Digimon continuă cu distribuția clasică DigiDestined!

...

o   Dragon Quest: The Adventure of Dai - Bazat pe seria clasică Dragon Quest, urmărește-l pe Dai și echipa sa în marea lor aventură pentru a-l învinge pe lordul demon Hadlar!

o   Healin' Good Pretty Cure - Trei fete se reunesc pentru a forma echipa Healin 'Good Pretty Cure și pentru a apăra Grădina Vindecării, o lume secretă din interiorul Pământului!

o   Mr. Osomatsu Sezonul 3 - 6 frați sălbatici și nătărăi au comis-o din nou în al treilea sezon Mr. Osomatsu!

o   Oh, Suddenly Egyptian God – Alătură-te zeilor antici egipteni (într-o formă adorabilă) în viața lor de zi cu zi liberă și relaxată!

...

 

o   One Piece - Luffy și Straw Hats își continuă aventurile în Wano și luptă împotriva împăraților puternici!

o   Onyx Equinox - Nu ratați episoadele din călătoria lui Izel drept campion al umanității și războiul dintre zei din echinocțiul Onyx, toate disponibile chiar acum!

o   Shadowverse - Un tânăr băiat luptă în bătăliile intense bazate pe jocul digital pentru smartphone „Shadowverse”!

o   With a Dog AND a Cat, Every Day is Fun - Seria pentru cei care nu pot alege între pisici sau câini, Inu-kun și Neko-sama umple ziua stăpânului lor cu zâmbete și dragoste.

Yashahime: Princess Half-Demon - Towa, Setsuna și Moroha își continuă aventurile în Inuyasha!

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?