Creșterea profesională la AirOn Team. Cum îți poți dezvolta abilitățile profesionale și alături de cine?
12-08-2021 2420
Timp de citire: 2 min.

Creșterea profesională la AirOn Team. Cum îți poți dezvolta abilitățile profesionale și alături de cine?

Întotdeauna tindem spre o creștere profesională continuă, de cele mai deseori acest lucru se întâmplă când ne fixăm priorități profesionale mari. Iar un mediu de lucru unde îți poți realiza aceste scopuri este echipa AirOn Team, locul unde te poți afirma și unde te poți dezvolta alături de profesioniști din domeniul sectorului energetic. În continuare îți vom crea un tablou al felului în care poți evolua la job, în caz că decizi să te alături de AirOn Team, compania specializată în încălzire, ventilație și aer condiționat.

Dacă îți pui întrebarea cum poți evolua profesional fiind parte a acestei echipe, atunci noi îți comunicăm câteva detalii importante despre posibila evoluție profesională, vorba este despre faptul că în timpu procesului de lucru poți obține următoarele abilități profesionale:

  • vei putea proiecta 3D în Revit;
  • vei obține un nivel avansat de cunoaștere a limbii engleze;
  • îți vei crea o experiență în alte discipline de proiectare (arhitectură, structură de rezistență, rețele electrice, ventilare și climatizare);
  • vei spori interesul în proiectarea clădirilor cu eficiență energetică;
  • totodată vei obține abilități de a deservi și de a lucra cu clienții.

AirOn Team este un startup, deci, anume aici este loc de creștere profesională. De exemplu poți începe cu poziția de desenator, iar ulterior poți să ajungi șef de proiect. Secretul constă în propria dorință de a evolua.

În echipa AirOn Team poți deprinde lucruri practice de la oamenii alături de care lucrezi, pentru că ei au acces la tehnologiile din UK, prin urmare poți dezvolta instrumente de lucru și poți obține experiență în domeniu.

Aici poți vedea locurile de muncă la care te încurajăm să aplici chiar acum.

 

Alături de cine vei putea obține aceste abilități?

Toate cele menționate mai sus le vei putea desprinde de la echipa AirOn Team, care este alcătuită din tineri specialiști specializați în încălzire, ventilație și aer condiționat. Echipa lucrează conform standardelor internaționale. Sunt perseverenți deschiși și flexibili schimbărilor, dar și modului de lucru. Datorită acestui fapt, AirOn Team are proiecte interesante, care, cu siguranță îți vor place și ție! Profesioniștii proiectează și instalează sisteme de încălzire și ventilație, iar echipele de instalare primesc în acest sens,  cea mai bună versiune a tuturor sistemelor posibile alese cu grijă de o echipă de experți.

Dacă ești tehnician activ în acest domeniu, inteligent și ești interesat de acest loc de muncă. Atunci te rugăm să trimiteți CV-ul la următoarea adresă de email: info@onconcepts.co.uk

AICI puteți face cunoștință mai detaliat cu pagina oficială a echipei AirOn Team!

Acest material este creat cu scopul de a susține tinerii care vor să-și aleagă o meserie în domeniul industriei energetice și valorificării tehnologiilor energetice, încurajându-i să-și dezvolte abilitățile pentru a putea activa în orice colț al lumii

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?